Meidän tarinamme 

Kun perustimme Bynfon vuonna 2013, kaltaistamme yritystä ja ylivoimaista osaamista ei vielä markkinoilla ollut. Yksi alamme helmasynneistä on myydä pelkkää teknologiaa, joten periaatteemme on alusta asti ollut se, että myymme ensisijaisesti asiantuntijuutta ja palvelua. Keskittyminen asiakkaan liiketoimintaan ja sen parantamiseen erottaa meidät kirkkaasti muista. 

Lähestymistapamme on kiistattomasti kantanut hedelmää. Olemme viidessä vuodessa viisinkertaistaneet henkilöstömme, joka koostuu alansa huippuosaajista. Onnistumisestamme visiomme toteuttamisessa kertonee se, ettei yksikään asiakas ole meitä viiden vuoden matkan aikana vaihtanut pois. Selvisimme myös kunnialla kovasti kilpaillussa markkinassa läpi laman.

Olemme kasvaneet vähintään 30 % vuosivauhtia ja tavoitteemme on pitää vastaavaa tahtia yllä jatkossakin. Fokuksen aiomme jatkossakin pitää asiakkaiden palvelemisessa, sillä menestymme vain, kun asiakkaamme menestyvät.

 
– Jonni Henttinen, Bynfon toimitusjohtaja

Avainhenkilömme

Jonni Henttinen

Jonni Henttinen

CEO

Jonni on toiminut IT-asiantuntijana ja johdon konsulttina vuodesta 2010. Hän nousi konsulttiurallaan jo varhain vastuullisiin rooleihin. Jonnilla on luontainen kyky omaksua nopeasti uusimmat teknologiat ja sovellukset erityisesti BI:n osa-alueilla, mutta myös laajemmin IT-alalla. Asiakkaat arvostavat erityisesti Jonnin business-ymmärrystä ja kykyä kiteyttää monimutkaiset tekniset asiat liiketoimintajohdon ymmärtämällä kielellä. Jonni on ollut Bynfon toimitusjohtaja vuodesta 2016 ja on tuona aikana onnistunut luotsaamaan meidät kannattavaan kasvuun.

Hannu Aalto

Hannu Aalto

CFO

Hannun IT-konsulttiura käynnistyi vuonna 2008. Hän on menestyksekkäästi hoitanut vaativia tehtäviä mm. tiedolla johtamiseen (Knowledge Management), suunnittelu- ja raportointijärjestelmiin, perustiedon hallintaan (MDM) sekä organisaation suorituskyvyn mittaamiseen ja optimointiin liittyen. Hannu hallitsee tiedolla johtamisen ratkaisut sekä toiminnallisesta että teknisestä näkökulmasta. Viime aikoina hän on johtanut talouden suunnittelun, budjetoinnin ja ennustamisen hankkeita. Lisäksi Hannu toimii Bynfon talousjohtajana.

Henrik Lares

Henrik Lares

CHRO

Henrik on business-kehittämisen ja yrittäjyyden asiantuntija. Yli 20-vuotisen asiantuntijauransa aikana hän on kerännyt vaikuttavan kokemuksen mm. strategioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä yritysten toimintamallien uudistamisesta, prosessien kehittämisestä ja uusien liiketoimintojen käynnistämisestä. Hyvien vuorovaikutustaitojensa ansiosta Henrikille on luontevaa toimia asiakkaan työryhmien fasilitoijana sekä hankejohdon tehtävissä. Henrik myös vastaa HR-johtajan roolissa Bynfon henkilöstön kasvusta, kehittymisestä ja hyvinvoinnista.

Atte Roine

Atte Roine

Konsulttijohtaja, digitalisaatio

Atte on toiminut liiketoiminnan kehittäjänä ja analytiikka-asiantuntijana vuodesta 1999. Hän on ansioitunut yritysten tukemisessa uusimman teknologian kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Aten erityisaloja ovat digitaalinen strategia, myynti, verkkokauppa, kansainvälistyminen ja liiketoiminnan transformaatio. Hänellä on syvällinen kaupan toimialan tuntemus ja kokemusta startup-yrittäjänä digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa. Bynfolla Atte toimii asiakasdialogin käynnistäjänä, konsulttijohtana ja kehittää Bynfon markkinointia ja myyntikanavia.

Onko sinulla projekti?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä